Nieuwe uitgaven van Lake Music Publications

Nieuwe uitgaven van Lake Music Publications

Lake Music heeft weer een flink aantal nieuwe werken uitgebracht voor harmonie, fanfare en brassband.

Van Hendrik de Boer (foto) is nu verkrijgbaar Cuba Libre een hoornsolo met begeleiding van fanfare of piano. Dit werk is gecomponeerd in opdracht van Lindy Karreman, het Fanfare Korps Nationale Reserve en dirigent Alfred Willering.

Van Thibaut Bruniaux verschenen verschillende nieuwe composities en arrangementen, zoals Hope! voor harmonie of brassband en verschillende Harry Potter-werken: Hogwart’s Hymn en Hogwart’s March voor fanfare of brassband en Suite from Harry Potter and the Order of the Phoenix voor brassband.
Ook voor brassband een vijftal klassieke arrangementen voor solostem (sopraan en/of bariton) met begeleiding van brassband.

Ty Watson leverde twee nieuwe marsen af: Strength and Honour voor fanfare of brassband en Venturous voor brassband of harmonie.

Dit is slechts een kleine greep uit het nieuwe aanbod. Nog veel meer is te vinden in de webshop:
https://www.lake-music.com/new-titles-2021. 

(Foto: Website Hendrik de Boer).

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 15 SEP 2021 - 12:06
Laatste update: 15 SEP 2021 - 12:14