Nieuwe vrachtwagen voor Adest Musica

Nieuwe vrachtwagen voor Adest Musica

Deze week heeft Marcel Wesseling, directeur van Wesseling Logistics, aan Drum- en Showband Adest Musica een nieuwe vrachtwagen overhandigd.

Voorzitter Wim van Vliet is enthousiast en vindt het ook geweldig dat Wesseling Adest Musica op deze manier sponsort: “Jaren geleden heeft Wesseling samen met een andere grote stille sponsor gezorgd dat wij een grote vrachtwagen ter beschikking kregen. Na 11 jaar en zoveel Adest kilometers, was deze vrachtwagen aan vervanging toe. Wesseling stelde voor om weer een vrachtwagen ter beschikking te stellen. Waarvoor de club Wesseling heel dankbaar is.

Nadat de vrachtwagen van een prachtige foto van Adest en de logo’s van sponsoren van Adest Musica is voorzien, heeft de heer Wesseling de vrachtauto maandag officieel aan de voorzitter van Adest ter beschikking gesteld. Over een tijdje, na het coronavirus, kunnen er met deze wagen weer veel veilige kilometers worden gereden. Marcel wenst Adest Musica dan ook heel veel rijplezier toe.

Onderschrift foto:
Marcel Wesseling samen met Wim van Vliet en chauffeur Piet Kerkvliet bij de nieuwe Adest vrachtwagen.

Foto gemaakt door: Henri Hermans / PR Adest Musica

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 27 MAA 2020 - 18:39