NK Mars en Show voor jeugdkorpsen nu al een succes

NK Mars en Show voor jeugdkorpsen nu al een succes

Op zaterdag 25 juni 2022 zal het NK Mars en Show voor jeugdkorpsen weer gaan plaatsvinden. Het is de tweede keer dat dit evenement georganiseerd zal worden door de Doelgroep SMP van de KNMO. Op voorhand kan worden gesteld dat dit een succesvolle dag zal worden.

De deelname van de Show & Marchingband Jong Flora uit Rijnsburg, Drum & Showfanfare Jong Advendo uit Sneek (foto), Jeugdshowband Irene uit Ede, Jong Beatrix uit Hilversum, Jong Jubal uit Dordrecht en Jong Pasveer uit Leeuwarden)staan hier garant voor.

Het NK Mars en Show voor jeugdkorpsen zal worden gehouden op het terrein van FC Dordrecht in Dordrecht en vindt plaats volgens de reglementen van de KNMO.
Naast de inmiddels aangemelde jeugdkorpsen is er ruimte voor meer deelnemers in de Juniorklasse (maximum leeftijd tot 18 jaar) en de Kidsklasse (maximum leeftijd tot 13 jaar).

Natuurlijk is en blijft het een NK waarbij de deelnemer met de hoogste score zich Nederlands kampioen mag noemen in een discipline, maar deelname levert altijd een jurybeoordeling op waarmee de deelnemende groep zich verder kan ontwikkelen. Ook het kijken naar en contact leggen met andere deelnemers is erg leerzaam en vooral leuk.
Hierdoor is het NK Mars en Show voor jeugd een podium voor jeugd- en kidskorpsen om zich te presenteren op een evenement speciaal voor en door jeugd op een mooie locatie en voor veel publiek. Dit evenement biedt deze gelegenheid aan alle jeugdkorpsen in Nederland ongeacht hun niveau omdat de filosofie van dit jeugdevenement is dat meedoen belangrijker is dan winnen.

De Doelgroep SMP hoopt dat nog een aantal jeugd- en kids korpsen zich zullen gaan aanmelden en met elkaar een fantastische dag zullen hebben op 25 juni as.
Inschrijven voor het NK kan nog tot 23 mei via de website van de SMP (www.smp-nederland.nl).

De kosten van inschrijving zijn voor dit jaar verlaagd en bedraagt € 75,-.

Doelgroep Show, Mars en Percussie
KNMO

Gepubliceerd: 01 MEI 2022 - 21:01