Nog paar plekjes vrij voor Jeugdmuziekkamp 2019  

Voor het 37e Jeugdmuziekkamp van 10 tm 17 augustus in het Brabantse Diessen zijn nog een paar plekjes vrij. Beginnende bugelisten (vanaf niveau A), gevorderde altsaxofoon (2x) en bassen zijn nog van harte welkom. Dirigent Vincent Verhage zal net als in 2016 ook dit jaar het orkest weer klaarstomen voor drie mooie zomerconcerten.

Het kamp, dat in 1981 op initiatief van Danny Oosterman is ontstaan, kent inmiddels deelnemers uit heel Nederland. Tijdens deze zomerweek wordt in fanfarebezetting een week lang gerepeteerd op een volledig concertprogramma van 8 á 9 werken. De week wordt afgesloten met twee concerten in de buurt van de kamplocatie en een slotconcert in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Het Jeugdmuziekkamp staat open voor iedereen die een fanfare-instrument bespeelt. Het minimale instap niveau voor de lagere stemmen (zoals 3e bugel) is muziekdiploma A. Definitieve deelname gaat altijd in overleg met de organisatie. De leeftijd van de deelnemers varieert tussen de 11 en 25 jaar maar is geen harde grens.

Er is in alle secties nog plaats voor deelnemers, opgeven kan via de website www.jeugdmuziekkamp.nl
Meer informatie of vragen? Neem dan contact op met de organistatie via de mail, info@jeugdmuziekkamp.nl of 06-28995495

Organisatie: Stichting Jeugd en Muziek.
Foto: Marina Kemp

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 26 FEB 2019 - 10:48
Laatste update: 16 JUL 2019 - 11:00