'Nooit te oud om je passie na te jagen'

'Nooit te oud om je passie na te jagen'

Jo Savelkoul werkte dertig jaar in diverse functies in de Informatietechnologie. Op zijn  58e maakte hij een carrièreswitch naar de muziekwereld. Afgelopen voorjaar rondde hij aan het Conservatorium Maastricht op 62-jarige leeftijd de dagstudie Hafabra-directie af. “Je bent nooit te oud om je passie na te jagen”, zegt hij in Klankwijzer Magazine nr. 3 dat deze week is  verschenen.

Het verhaal van Jo Savelkoul en nog veel meer interessante artikelen voor muzikanten, dirigenten en bestuurders vind je in KNMO Klankwijzer Magazine 2020-3 dat deze week bij alle KNMO-verenigingen op de deurmat valt. Vraag ernaar bij je secretaris, contactpersoon of pr-functionaris.

Of neem een persoonlijk abonnement. De kosten zijn 17,44 euro per jaar (4 uitgaven). Opgave via redactie@klankwijzer.nl.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 18 SEP 2020 - 09:02
Laatste update: 23 SEP 2020 - 09:03