Okido!, een muzikale verjaardagskaart voor de koning

Koning Willem-Alexander kan dinsdag op zijn 54e verjaardag een kleurige enveloppe uit Steenbergen op de paleiselijke deurmat verwachten. Muzikanten en dansers van de Spelenderwijs schoolorkesten Steenbergen, de jeugdorkesten De Muzieketiers en de Muziek Maten en dansschool Sjappoo uit Steenbergen sloegen de handen ineen om een mooi verjaardagscadeau te maken voor de koning.

In de brief wensen de kinderen de koning een muzikale en swingende verjaardag toe. Door een QR-code te scannen, krijgt de jarige majesteit een video te zien waarop de kinderen het liedje Okido! spelen. Aan het project hebben de kinderen weken gewerkt.

Muziek: Spelenderwijs schoolorkesten, Muzieketiers en Muziek Maten: allen jeugdorkesten van muziekvereniging Volharding uit Steenbergen.
Dans: dansers van dansschool Sjappoo uit Steenbergen.
Edit: Pieter-Jan van den Berg
Met dank aan de onderwijspartners: Basisschool de Nieuwe Veste, basisschool Pius X, basisschool Gummarus en basisschool Maria Regina uit Steenbergen

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 22 APR 2021 - 09:00
Laatste update: 22 APR 2021 - 11:15