Ondernemers: 24/7 zichtbaar vanaf 10 euro per week

Ondernemers: 24/7 zichtbaar vanaf 10 euro per week

Voor ondernemers biedt KNMO Klankwijzer een breed scala aan mogelijkheden om hun producten en diensten tegen zeer gunstige tarieven gericht bij hun doelgroep onder de aandacht te brengen. Al vanaf 10 euro (excl BTW) per week is je bedrijf doorlopend zichtbaar op diverse mediakanalen van het nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer. Informatie: redactie@klankwijzer.nl 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentele amateurmuziek in Nederland. Bij de KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie) zijn circa 2300 harmonie- en fanfareorkesten, brassbands, slagwerkensembles, showbands, drumbands, color guardgroepen, blaaskapellen en majorette- en twirlverenigingen aangesloten. Ook de bonden voor symfonie- en strijkorkesten (FASO) en accordeon- en mondharmonicaorkesten (NOVAM) en Bigbands Forever zijn lid van de KNMO. In totaal heeft de brancheorganisatie circa 125.000 actieve leden. Ook Belgische muziekverenigingen kunnen van KNMO Klankwijzer gebruikmaken.

‘Klanten’
Inmiddels is het aantal lezers van KNMO Klankwijzer fors toegenomen. Met de gecombineerde nieuwsbrief/digitale krant voorzien we 10.500 abonnees (waaronder vrijwel alle muziekverenigingen) via hun mailbox van nieuws en informatie. De website www.klankwijzer.nl wordt dagelijks gemiddeld 1000 keer bezocht. Bijna 5800 mensen volgen Klankwijzer via https://www.facebook.com/klankwijzer. Het (gedrukte) magazine verschijnt vier keer per jaar in een oplage van circa 7500 exemplaren. Het blad wordt in tweevoud toegestuurd aan alle aangesloten verenigingen, maar ook onder alle bibliotheken in Nederland, muziekscholen en conservatoria, abonnees en externe partners, waaronder cultuurbeleidsmakers bij landelijke, provinciale en gemeentelijke overheden.

Tarieven
Voor ondernemers bieden deze media-onderdelen onbegrensde mogelijkheden om hun producten en diensten tegen zeer gunstige tarieven gericht bij hun doelgroep onder de aandacht te brengen. Adverteren kan zowel digitaal als analoog in uiteenlopende formaten, gedurende verschillende tijdvakken (jaar, halfjaar, maand, eenmalig) en diverse frequenties (doorlopend, tweewekelijks, een week per maand).

Advertorial
Een advertorial is een speciale soort advertentie die de opzet heeft van een redactioneel artikel. Voor de lezer is het niet overduidelijk dat het om een advertentie gaat. Daarom worden advertorials vaak beter gelezen dan een gewone advertentie, wat ze effectiever maakt. Ook kun je in een advertorial meer informatie kwijt over uw product of dienst.

Voorbeelden
Een paar voorbeelden: voor 10 euro (!) per week ben je een met een banner op de website en de Facebookpagina en een advertentie in de digitale uitgave een heel jaar lang doorlopend zichtbaar bij je doelgroep. Een week per maand een medium rectangle banner op nieuwswebsite kost voor een heel jaar 169,00 euro. Een advertentie van een halve pagina in het (geprinte) magazine is er al voor 275 euro. Een advertentie van een hele pagina in meerdere edities van de digitale uitgave (bijvoorbeeld voor een speciale actie of een specifiek evenement) kost 75 euro. Alle campagnes worden ondersteund met berichten op de Facebook. (Alle tarieven excl BTW).

Informeer naar de vele mogelijkheden via redactie@klankwijzer.nl of bel met 06 - 22 70 92 00

Foto: Freepik.com

Gepubliceerd: 26 DEC 2019 - 12:13
Laatste update: 22 AUG 2022 - 16:35