Ondernemers: 24/7 zichtbaar vanaf 10 euro per week

Ondernemers: 24/7 zichtbaar vanaf 10 euro per week

Voor ondernemers biedt KNMO Klankwijzer een breed scala aan mogelijkheden om hun producten en diensten tegen zeer gunstige tarieven gericht bij hun doelgroep onder de aandacht te brengen. Al vanaf 10 euro (excl BTW) per week is je bedrijf doorlopend zichtbaar op diverse mediakanalen van het nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer. Informatie: redactie@klankwijzer.nl 

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentele amateurmuziek in Nederland. Bij de KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie) zijn circa 2300 harmonie- en fanfareorkesten, brassbands, slagwerkensembles, showbands, drumbands, color guardgroepen, blaaskapellen en majorette- en twirlverenigingen aangesloten. Ook de bonden voor symfonie- en strijkorkesten (FASO) en accordeon- en mondharmonicaorkesten (NOVAM) zijn lid van de KNMO. In totaal heeft de koepel circa 150.000 actieve leden. Ook Belgische muziekverenigingen kunnen van KNMO Klankwijzer gebruikmaken.

Nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer bestaat uit een website, een digitale krant, een nieuwsbrief, een magazine in geprinte vorm en een app. Al deze mediakanalen worden ondersteund via Facebook en Instagram. In het eerste jaar van KNMO Klankwijzer liep het bereik van berichten op onze Facebookpagina tegen de twee miljoen. Maar wat veel belangrijker is: op de website van Klankwijzer werd 656.667 keer een bericht daadwerkelijk geopend. Dat doe je natuurlijk alleen als je er ook echt interesse in hebt. Dagelijks bezoeken gemiddeld meer dan duizend mensen de website www.klankwijzer.nl. En met de gecombineerde nieuwsbrief/e-paperuitgave (digitale krant) voorzien we wekelijks nog eens ruim 8.150 abonnees (waaronder vrijwel alle muziekverenigingen) via hun mailbox van nieuws en informatie.

Tarieven
Voor ondernemers bieden deze media-onderdelen onbegrensde mogelijkheden om hun producten en diensten tegen zeer gunstige tarieven gericht bij hun doelgroep onder de aandacht te brengen. Adverteren kan zowel digitaal als analoog in uiteenlopende formaten, gedurende verschillende tijdvakken (jaar, halfjaar, maand, eenmalig) en diverse frequenties (doorlopend, tweewekelijks, een week per maand).

Voorbeelden
Een paar voorbeelden: voor 10 euro (!) per week ben je een met een banner op de homepagina van de website en een advertentie van een halve pagina in de digitale krant een heel jaar lang doorlopend zichtbaar bij je doelgroep. Een jaar lang iedere maand een advertentie van een kwart pagina in de e-paperuitgave kost 126,75 euro. Een week per maand een medium rectangle banner op nieuwswebsite kost voor een heel jaar 169,00 euro. Een advertentie van een halve pagina in het (geprinte) magazine is er al voor 275 euro. Drie achtereenvolgende weken een advertentie van een hele pagina in de digitale krant (bijvoorbeeld voor een speciale actie of een specifiek evenement) kost 75 euro. Alle campagnes worden ondersteund met berichten op de Facebook.  (Alle tarieven excl BTW).

Informeer naar de vele mogelijkheden via redactie@klankwijzer.nl of bel met 06 - 22 70 92 00

Foto: Freepik.com

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 26 DEC 2019 - 12:13
Laatste update: 31 DEC 2019 - 14:56