Online editie ‘De Nacht van de Militaire Muziek’

Online editie ‘De Nacht van de Militaire Muziek’

Zaterdag 17 april vindt de Online editie van de Nacht van de Militaire Muziek plaats. Op drie podia in het Nationaal Militair Museum (NMM) te Soesterberg presenteren diverse militaire musici concerten. Het evenement is via een gratis livestream voor iedereen te zien en wordt gepresenteerd door Wouter van der Goes, DJ Radio 2, en Angelique Krüger, televisiepresentatrice.

De ‘Nacht van de Militaire Muziek’ is een jaarlijks terugkerend evenement van het NMM en Militaire Muziek Defensie en vindt plaats in het NMM. Dit jaar is vanwege COVID-19 gekozen om het evenement gratis voor iedereen toegankelijk te maken door de optredens die plaatsvinden vanuit het NMM te livestreamen.

Livestream
De livestream start om 20.30 uur. Om 21.00 uur starten de optredens en de avond duurt tot 22.30 uur. Aanmelden kan via nmm.nl/muziek. Je ontvangt dan de link naar de livestream per mail. De link naar de livestream wordt ook geplaatst op nmm.nl/muziek en op de social-mediakanalen.

Nationaal Militair Museum
Het Nationaal Militair Museum (NMM) is hét museum over de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst. Het museum belicht deze betekenis aan de hand van verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven. Naast zes themadelen waar met moderne museale presentaties het verhaal van de land- en luchtmacht wordt verteld, is er een enorme presentatieruimte waarin veel imposante collectiestukken zoals vliegtuigen, tanks, pantservoertuigen en helikopters zijn te bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.nmm.nl of volg ons via Facebook en Twitter.

Foto: FV Media Producties

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 13 APR 2021 - 18:58
Laatste update: 16 APR 2021 - 16:13