Online saxofooncursus: Jouw ultieme sound

Online saxofooncursus: Jouw ultieme sound

Speel je saxofoon en wil je je klank voller, ronder, krachtiger of juist subtieler willen maken en ben je benieuwd hoe je speciale effecten maakt, zoals vibrato en bending? In zeven lessen leert Floor Wittink je stap voor stap jouw techniek te verbeteren en het maximale uit je sax te halen.

De cursus is volledig online. Verdeeld over veertien weken krijg je zeven lessen in je mailbox met video’s, pdf’s en oefeningen. Deze kun je zo vaak je wilt bekijken, op ieder moment dat jou uitkomt. Onderwerpen die aan bod komen zijn embouchure, mondholte/keel, ademhaling, zuiverheid, aanzet, vibrato en bending. Het is tevens mogelijk een aparte les te kopen.

Floor Wittink behaalde in 2002 haar masterdiploma klassiek saxofoon bij Johan van der Linden. Tijdens en na haar studie heeft ze in verschillende kamermuziekensembles, muziektheaterproducties en symfonieorkesten gespeeld. Daarnaast geeft ze meer dan 20 jaar saxofoonles en workshops aan jong en oud. Sinds 2015 is ze oprichter/eigenaar van De Saxschool in Utrecht.

Meer informatie: KLIK HIER.

(Advertorial)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 25 DEC 2020 - 12:37
Laatste update: 26 DEC 2020 - 11:39