Onlinerepetitie/-workshop met als thema lichte ritmiek

Onlinerepetitie/-workshop met als thema lichte ritmiek

Dirigent, docent slagwerk, arrangeur en componist Guido Swelsen verzorgt onder de titel lichte ritmiek onlinerepetities en -workshops waarbij aan de hand van luisteren, kijken en meespelen met name ritmiek en articulatie in de lichte muziek worden behandeld.

Voor het hele orkest is er een set uitgewerkt met oefeningen die later ook ‘live’ is te gebruiken met het gehele orkest. Tijdens de onlinesessie(s) kan de muzikant meespelen/oefenen met de audio-tracks. Het inpassen van zelf uitgezocht repertoire in het programma kan natuurlijk ook.

Ook zijn er diverse presentaties beschikbaar van onder andere Ennio Morricone, George Gershwin, Earth Wind & Fire, Dimitri Shostakovich en Richard Strauss. Verder leuke filmpjes, een muziekquiz met je instrument, grappige quotes, enz.

Meer informatie: guidoswelsen@hotmail.com of bel: 06 - 18 01 84 27

(Advertorial)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 04 MAA 2021 - 16:08
Laatste update: 05 MAA 2021 - 16:11