Onlinewedstrijd Klankwijzer: Arti Alphen wint opname promo

Onlinewedstrijd Klankwijzer: Arti Alphen wint opname promo

Concertharmonie Groot Arti uit Alphen aan den Rijn krijgt na de coronacrisis een cameraploeg van het bedrijf Concerto Media op bezoek. De Zuid-Hollandse vereniging heeft tijdens de Nationale Open Onlinewedstrijd van KNMO Klankwijzer de extra prijs in de categorie samenspeelvideo’s gewonnen. De prijs bestaat uit de opname van een succesfilmpje of introductiefilmpje, ter waarde van 1000 euro. De prijs is beschikbaar gesteld door de KNMO.

Het gaat om een reportage van ca. 3 minuten met sfeerbeelden, interviews en overig aangeleverd foto- en videomateriaal. De video wordt geplaatst op Klankwijzer.tv en gedeeld via de andere communicatiekanalen van de KNMO. De maximale bijdrage is 1000 euro.

De onlinewedstrijd is een initiatief van KNMO Klankwijzer om muzikanten te stimuleren tijdens de coronacrisis muzikaal actief te blijven. Behalve prijzen voor de films met de meeste stemmen, is ook een aantal prijzen verloot onder de deelnemers.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 27 JUN 2020 - 15:12
Laatste update: 27 JUN 2020 - 15:15