ONSK stelt beslissing over mogelijke afgelasting uit

ONSK stelt beslissing over mogelijke afgelasting uit

De organisatie van de Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschappen (ONSK) stelt het eventuele besluit om de wedstrijd af te gelasten uit tot 1 april. Dat heeft de organisatie in een bericht aan de deelnemers meegedeeld. 

In de mail schrijft het ONSK-bestuur: "Op dit moment nemen wij nog geen beslissing over het mogelijk afgelasten van ONSK 2020. Wij blijven in nauw contact met de KNMO en het Schaffelaartheater en zullen ook nauwlettend de informatievoorziening vanuit het RIVM blijven volgen. Op basis daarvan zullen wij uiterlijk op 1 april een beslissing nemen. Wij begrijpen dat deze beslissing mogelijk drastisch is en zijn er ons van bewust dat het annuleren/verplaatsen van ONSK 2020 ingrijpend is. Daarom willen wij hierin een weloverwogen beslissing nemen die in lijn is met verdere updates/adviezen vanuit regulerende instanties.

Het ONSK in het Schaffelaartheater in Barneveld staat op de kalender voor zaterdag 18 april. Er hebben zich 22 slagwerkgroepen en drumbands voor aangemeld.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 13 MAA 2020 - 10:14