Ontdek het geheim van de Böhmische Blasmusik met Michael Klostermann

De Isseltaler Musikanten en instrumentenbouwer Miraphone hebben de bekende componist en dirigent Michael Klostermann uitgenodigd om in Duiven een next level workshop te geven. De workshop is genaamd ‘Het Geheim van de Böhmische Blasmusik’. Klostermann zal tijdens zijn workshop zowel de theoretische basis, als de praktische uitvoering van een polka en een wals behandelen volgens de Böhmische principes.

Houd je van Böhmische Blasmusik? Wil je je meer verdiepen in de bijzonderheden van deze muziekstijl? Dan is deze workshop van Michael Klostermann aan te raden.
De theoretische basis zal Michael Klostermann behandelen met een PowerPoint-presentatie. Deze presentatie is uniek omdat er geen serieuze literatuur bestaat die de Böhmische muziekstijl analyseert en het in een historische context plaatst.

Het doel is dat de deelnemers aan de workshop inzicht krijgen hoe de muziek tot stand is gekomen en welke verschillende invloeden uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor de muziek, zoals deze nu gespeeld en geïnterpreteerd wordt.
De Isseltaler Musikanten hebben deze next level workshop samen met Miraphone georganiseerd. Miraphone zal tijdens de gehele dag met een grote Miraphone instrumentententoonstelling aanwezig zijn.

De workshop wordt gehouden in Cultuurcentrum De Ogtent, Remigiusplein 9, te (6921 BL) Duiven op zaterdag 22 april vanaf 9.00 uur.
Inschrijving kan via: www.isseltalermusikanten.nl 

De cursuskosten bedragen 45,00 euro. Inbegrepen zijn:
• Theorie- en praktijkles in de vorm van algemene repetitie met Michael Klostermann;
• De desbetreffende muziekpartijen;
• Koffie/thee bij de ontvangst en een lunch;
• Ticket voor het concert ’s avonds met de Isseltaler Musikanten.

Gepubliceerd: 24 FEB 2023 - 11:33