Ontdek het nieuwe Besson Sovereign BE969 Euphonium

Ontdek het nieuwe Besson Sovereign BE969 Euphonium

Professionele muzikanten en veeleisende amateurs, bereid je voor om je verwachtingen te herdefiniëren met het nieuwe Besson Sovereign BE969 euphonium. Ontworpen in samenwerking met de internationale solist David Childs, om een ongeëvenaarde speelervaring te bieden, belichaamt dit instrument de top van kwaliteit en innovatie.

WENDBAARHEID
De BE969 is ontworpen om lichter te zijn, waardoor je optimale wendbaarheid krijgt zonder in te boeten aan geluidskwaliteit. Elke noot weerklinkt met helderheid en rijkdom die je publiek zal betoveren, zodat je langer kunt spelen met minder vermoeidheid.

SPEELCOMFORT
De nieuwe ergonomische mondpijp is gepositioneerd voor meer speelcomfort. Of je nu aan het optreden of repeteren bent, je zult waarderen hoe gemakkelijk het is om deze euphonium vast te houden en te bespelen.

SPEELGEVOEL
De Besson Sovereign BE969 wordt geleverd met 6 mondpijp adapters, waarmee je het speelgevoel naar wens kunt aanpassen. Of je nu een snelle respons of meer weerstand zoekt, je vindt de perfecte configuratie voor jouw speelstijl.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Beker: 11,5 inch voor uitzonderlijke geluidsprojectie en een rijke toon.
  • Ergonomische mondpijp: ontworpen voor optimaal comfort en gemak.
  • 6 mondpijp adapters: personaliseer je speelgevoel voor een unieke ervaring.

Waarom kiezen voor de Besson Sovereign BE969? Omdat elke muzikant een instrument verdient dat hen in staat stelt hun kunst zonder beperkingen uit te drukken. De Besson Sovereign BE969 is niet alleen een waardevolle keuze, maar ook een betrouwbare partner voor al je optredens. Met zijn lichtheid, superieure ergonomie en personalisatiemogelijkheden, zal het aan al je eisen voldoen en je verwachtingen overtreffen.

Sluit je aan bij de gemeenschap van muzikanten die hebben gekozen voor uitmuntendheid met het nieuwe Besson Sovereign BE969 euphonium. Omdat jouw muziek het beste verdient. Klik voor meer informatie HIER.

Op de foto: De nieuwe Besson Sovereign BE969 werd ontwikkeld in samenwerking met David Childs.

Wil je jouw product of dienst ook zo uitvoering belicht zien op het multimediale platform KNMO Klankwijzer? Informeer naar de mogelijkheden via redactie@klankwijzer.nl

Gepubliceerd: 12 JUN 2024 - 10:39
Laatste update: 12 JUN 2024 - 11:01