Ook Fest der Blasmusik valt ten prooi aan corona

Ook Fest der Blasmusik valt ten prooi aan corona

De commissie Blaaskapellen van de KNMO heeft het 6. Fest der Blasmusik dat op de agenda stond voor 7 november 2020 in de Meenthe in Steenwijk geannuleerd. "Praktische uitvoering van het festival conform de coronamaatregelen is niet mogelijk", laat de commissie weten. 

"Bovendien valt ons publiek onder de risicogroep wat invloed zal hebben op de publieke belangstelling. Immers de gezondheid van ons allemaal is een belangrijke factor", vervolgt de commissie.

Het festival wordt een jaar doorgeschoven. Kapellen die zich voor dit jaar hadden opgegeven, hoeven zich volgend jaar niet opnieuw aan te melden. Als de situatie het toelaat, wordt het festival dan gehouden op 30 oktober 2021.

Voor de liefhebbers alvast om naar uit te kijken: als alles goed gaat is Ernst Hutter volgend jaar weer in Steenwijk van de partij.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/

Gepubliceerd: 16 AUG 2020 - 10:26