Oost Gelders Jeugdorkest zoekt muzikanten voor livestreamproject

Op zaterdagavond 26 september om 20:30 verzorgt het Oost-Gelders Jeugdorkest (OGJO) een concert dat live uitgezonden wordt op Facebook en Youtube. Het muzikaal spektakel genaamd Live, After the Break! omvat een divers repertoire, dat vanuit huis te beluisteren zal zijn. Stichting OGJO zoekt enthousiaste, gevorderde muzikanten in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar die willen deelnemen aan dit projectorkest.

De repetitie voor dit concert vindt diezelfde zaterdag overdag plaats in Borculo. Geïnteresseerde muzikanten kunnen zich aanmelden via de website www.ogjo.nl. Daar is tevens meer informatie te vinden over repetitietijd, kosten en voorwaarden. Gedurende deze dag worden de voorschriften van het RIVM gehanteerd.

Het Oost Gelders Jeugdorkest is een projectorkest voor jonge muzikanten in de leeftijd van 15 t/m 25 jaar. Binnen korte repetitietijd wordt een spectaculair showconcert ingestudeerd onder leiding van dirigent Henk-Jan Heijnen. Bij elke editie wordt het orkest opnieuw samengesteld. Het repertoire bestaat uit lichte muziek met elke editie speciaal voor het OGJO gearrangeerde werken. Naast het samengestelde harmonieorkest wordt vaak samenwerking gezocht met andere kunsten, zoals zang of dans. Na dertien succesvolle edities in o.a. Ulft, Dinxperlo, Winterswijk en een optreden op de Zwarte Cross, bestormt het OGJO nu het internet met Live, After the Break!

Fotobijschrift: de enthousiaste orkestmuzikanten van de vorige editie van het OGJO.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 19 JUL 2020 - 20:34