Oostenrijkse topband Viera Blech komt naar Kerkrade

Oostenrijkse topband Viera Blech komt naar Kerkrade

Viera Blech komt naar Nederland! De uit Tirol afkomstige topformatie verzorgt zaterdag 4 april (20.00 uur) een spectaculair optreden in de Kerkraadse Rodahal.

KAARTEN: KLIK HIER.

Viera Blech werd in 2004 opgericht als kwartet en bestaat momenteel uit zeven topmusici. Alle muzikanten hebben een muziekopleiding afgerond (Conservatorium Innsbruck, Salzburg Mozarteum, Anton - Bruckner Universiteit van Linz en de Universiteit van muziek en podiumkunsten) en zijn internationaal actief als een instrumentale leraar, orkestmusici en freelance kunstenaars.

De volbloed muzikanten zorgen voor blaasmuziek op het hoogste niveau, stilistisch vertrouwen in alle genres en een hoge plezier- en entertainmentfactor. Viera Blech heeft in de afgelopen jaren door zijn eigen kenmerkende stijl, de creativiteit en veelzijdigheid door middel van diverse optredens in heel Europa naam gemaakt in de blaasmuziekscene, niet in het minst door zijn eigen grote hits als Von Freund zu Freund, Augenblicke of Euphoria.

Bijzonder opmerkelijk is de succesvolle samenwerking met gerenommeerde muziekuitgever Rundel, waar veel composities van Viera Blech beschikbaar zijn voor grote blaasorkesten. Viera Blech kan nu worden gerekend tot de beste en meest interessante groepen in het gehele Duitstalige blaasmuziekgenre. Overtuig uzelf - deze formatie MOET live ervaren worden!

KAARTEN: KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 05 FEB 2020 - 10:33
Laatste update: 05 FEB 2020 - 20:17