Open kampioenschap voor tamboer-majoors

Open kampioenschap voor tamboer-majoors

Op zaterdag 24 augustus 2019 organiseert de Vlaamse Amateurmuziekorganisatie het Open kampioenschap voor tamboer-majoors. Dit kampioenschap wil de banden tussen tamboer-majoors/ tambour-maîtres/drum majors versterken en bestendigen.

Het wordt een organisatie in een samenwerkingsverband tussen VLAMO & de Internationale Mars- en Showwedstrijden der Lage Landen, die om de twee jaar in Hamont worden georganiseerd door de Kon. Harmonie St.-Cecilia.

De stad Hamont-Achel ademt muziek uit en heeft een lange traditie als gastheer van kwalitatieve evenementen ten voordele van de amateur muziekbeoefening.
Bovendien mikt VLAMO op deelnemers uit België, Nederland (en Duitsland), de gekozen locatie is hierbij een belangrijke meerwaarde want Hamont-Achel ligt zowat in het hart van de beoogde regio.

De Kon. Harmonie St-Cecilia Hamont verleent logistieke ondersteuning bij de organisatie van het Open kampioenschap voor tamboer-majoors.
Dit kampioenschap vindt plaats op de terreinen van Voetbalclub KFC Hamont 99, Bevrijdingsstraat 21 te 3930 Hamont.

Dagindeling:
• samenkomst vanaf 11:30
• mogelijkheid tot lunch
• omkleedruimte is voorzien
• vanaf 12:30 open veld om te oefenen op het wedstrijdterrein
• 14:00 presentatie van de deelnemers, gevolgd door de individuele optredens en de proclamatie / uitreiking van de trofeeën.
• einde omstreeks 17:00

Deelnemers treden aan zonder korps en paraderen / showen tijdens het afspelen van een zelf gekozen digitaal muziekbestand.
Tijdens hun deelname voeren zij de verplichte bevelen "voorwaarts mars", "markeert de pas", "halt houden" en "muziekstop" uit.
Deelnemen kan in de reeks Marching en of Show.

Nuttige linken:
Wedstrijdreglement
Score sheet
Wedstrijdveld
Hamont-Achel

Inschrijving:
Er is geen inschrijvingsgeld te betalen / inschrijving is verplicht.
Deelnemers kunnen zich vanaf nu aanmelden voor deelname via het online inschrijvingsformulier.
Uiterste datum van inschrijving: 31 mei 2019.

Gepubliceerd: 04 FEB 2019 - 19:26
Laatste update: 05 FEB 2019 - 08:15