Open repetitie bij Diemer Harmonie

Open repetitie bij Diemer Harmonie

Altijd al eens mee willen spelen met de Diemer Harmonie? Dit is je kans! Kom luisteren of speel mee bij het leukste orkest van Diemen. Maandag 3 april is er een open repetitie onder leiding van Vincent van den Bijlaard van 20.00 tot 21.15 uur in Theater de Omval. Aanmelden via www.diemerharmonie.nl. Je krijgt de muziek van tevoren per e-mail toegestuurd.

Behalve inwoners uit Diemen spelen er ook inwoners uit de omgeving mee, zoals Amsterdam, Duivendrecht en Almere. Enkele leden komen zelfs wekelijks uit Utrecht, Zaandam en Hilversum om te repeteren. Achter Theater de Omval kan gratis geparkeerd worden. Ook is het theater goed met openbaar vervoer bereikbaar. tramhalte van lijn 19, bus 44 en station Diemen zijn op loopafstand.

“In een harmonie spelen houtblazers, koperblazers en slagwerk. Denk bijvoorbeeld aan de klarinet, trombone, hoorn, drumstel, pauken of melodisch slagwerk. Geen eigen instrument? Bij lidmaatschap kunnen we vaak een instrument in bruikleen geven”, aldus de Diemer Harmonie.

De Diemer Harmonie werd opgericht in 1897 en bestaat uit 40 leden van jong tot oud. De harmonie staat onder leiding van haar vaste dirigent Vincent van den Bijlaard. Het symfonisch blaasorkest geeft jaarlijks verschillende concerten in en rond Diemen, soms elders in het land.

Bespeel je geen instrument? Ook dan kun je de Diemer Harmonie steunen door vriend te worden. Meer informatie op www.diemerharmonie.nl.  

Gepubliceerd: 11 MAA 2023 - 10:17