Oproep aan secretarissen en pr-functionarissen

Oproep aan secretarissen en pr-functionarissen

De KNMO wil met de diverse mediakanalen van het (digitale) nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer niet alleen de bestuurstafel bereiken, maar ook de individuele muzikant achter de lessenaar. Daarvoor hebben we de hulp nodig van de secretarissen en pr-functionarissen.

De KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en de KNMO Klankwijzer Nieuwskrant bevatten niet alleen nieuws en informatie voor bestuurders, maar ook berichten die voor commissieleden en individuele muzikanten interessant zijn. Zoals aankondigingen van leuke en leerzame activiteiten zoals workshops, play-ins, concerten, projecten, masterclasses en opleidingen. Soms kunnen via Klankwijzer zelfs gratis kaarten of kortingen verkregen worden voor speciaal op de jeugd gerichte evenementen.

Vele duizenden muzikanten hebben zich de afgelopen maanden al persoonlijk opgegeven voor de nieuwsbrief. Toch is deze gratis service van de KNMO nog bij lang niet alle leden bekend.

Oproep aan secretarissen: stuur nieuwsbrief door aan leden!
Donderdagavond hebben vrijwel alle verenigingssecretariaten de nieuwsbrief met een link naar de nieuwskrant ontvangen. Door de nieuwsbrief door te sturen aan de leden kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de versterking van de amateurmuzieksector en dus ook aan die van je eigen vereniging. Het is een klusje van niets, maar het moet wel even in het systeem zitten. De nieuwsbrief verschijnt op donderdagavond in je mailbox (in het activiteitenseizoen wekelijks).

Via  https://bit.ly/2LoPUJ7 kan iedereen zich aanmelden voor een persoonlijk abonnement op de gratis nieuwsbrief.
Like of volg voor flitsberichten uit de muziekwereld: https://www.facebook.com/klankwijzer.

Foto: https://www.freepik.com.

Gepubliceerd: 29 AUG 2019 - 17:06
Laatste update: 31 AUG 2019 - 09:22