Oproep aan secretarissen: stuur nieuwsbrief door aan leden!

Oproep aan secretarissen: stuur nieuwsbrief door aan leden!

In de communicatie naar de leden vervult de secretaris een cruciale rol. Hij krijgt niet alleen alle post binnen die voor het bestuur bestemd is, maar ook voor de leden. Zo ontvangen de secretarissen van vrijwel alle aangesloten verenigingen de KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief met daarin een link naar de KNMO Klankwijzer Nieuwskrant. We verzoeken de secretarissen op om de nieuwsbrief te delen met de leden.

De KNMO wil met de diverse mediakanalen van het (digitale) nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer niet alleen de bestuurstafel bereiken, maar ook de individuele muzikant achter de lessenaar. Dat lukt niet zonder de hulp van de man/vrouw die binnen de club een belangrijke schakel vormt tussen bestuur en leden.

De KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en de KNMO Klankwijzer Nieuwskrant bevatten niet alleen nieuws en informatie voor bestuurders, maar ook berichten die voor commissieleden en individuele muzikanten interessant zijn. Zoals aankondigingen van leuke en leerzame activiteiten zoals workshops, concoursen, play-ins, concerten, projecten, masterclasses en opleidingen, met name ook voor jeugdige muzikanten. Ruim 10.500 muzikanten hebben zich al persoonlijk opgegeven voor de nieuwsbrief. Toch is deze gratis service van de KNMO nog bij lang niet alle leden bekend.

Er kunnen nog veel meer muzikanten bereikt worden. Dat kan alleen met medewerking van de secretarissen. Door de nieuwsbrief door te sturen aan de leden kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de versterking van de amateurmuzieksector en dus ook aan die van je eigen vereniging. Het is een klusje van niets, maar het moet wel even in het systeem zitten. De nieuwsbrief verschijnt doorgaans op dinsdagavond in je mailbox.

De digitale uitgave van KNMO Klankwijzer van de afgelopen periode vind je op: www.klankwijzer.nl/archief 

Via https://bit.ly/kwnieuwskrant kan iedere individuele muzikant zich aanmelden voor een GRATIS persoonlijk abonnement op de nieuwsbrief/digitale uitgave.

Ook op de website www.klankwijzer.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/klankwijzer staat voortdurend informatie over activiteiten voor jonge muzikanten

Foto: https://www.freepik.com.

Gepubliceerd: 11 APR 2019 - 12:47
Laatste update: 04 FEB 2023 - 12:36