Orkest Zuid daagt je uit om Eine Alpensinfonie mee te spelen 

Orkest Zuid start de voorbereidingen voor het project Eine Alpensinfonie. Voor de pauze vertolkt Jasper de Waal, voormalig solohoornist van het Concertgebouworkest, het Eerste Hoornconcert van Richard Strauss. Na de pauze volgt Eine Alpensinfonie, eveneens van de hand van Richard Strauss. Orkest Zuid biedt muzikanten de kans om op projectbasis deze uitdagende werken mee te spelen.  

Orkest Zuid is een bovenregionaal projectorkest dat symfonische blaasmuziek op een hoog artistiek niveau uitvoert met getalenteerde amateurmusici én professionals. De uitvoeringen zijn op woensdag 3 juni en zaterdag 6 juni 2020 in muziekgebouw Frits Philips Eindhoven. De repetities zijn voornamelijk op woensdagavond en zaterdag.

Muzikanten kunnen nu inschrijven om mee te doen aan dit uitdagende project. KLIK HIER.

Eine Alpensinfonie is een uur durend imposant en groots werk waarin Richard Strauss een wervelende en levendige weergave schetst van een trektocht door de bergen. 

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 03 FEB 2020 - 13:02
Laatste update: 08 FEB 2020 - 09:17