Orkest Zuid opent inschrijving voor project Strauss & Strauss

Orkest Zuid opent inschrijving voor project Strauss & Strauss

Orkest Zuid start de voorbereidingen voor het nieuwe project Strauss & Strauss. De uitvoering is op 12 januari 2020. Wie mee wil doen, kan zich nu inschrijven.

Twee maal Strauss, beiden sterk verbonden aan Wenen, maar met een duidelijk verschillende karakteristiek. Voor de pauze starten we met de Rosenkavalier Suite als opmaat naar het hoogtepunt Vier letzte Lieder van Richard Strauss. Om na de pauze het nieuwe jaar te vieren met polka's en walsen van Johann Strauss.

Orkest Zuid is een bovenregionaal projectorkest dat symfonische blaasmuziek op een hoog artistiek niveau uitvoert met getalenteerde amateurmusici én professionals. Musici kunnen op projectbasis meespelen.

De uitvoering is op zondag 12 januari 2020 in de Concertzaal Tilburg. De repetities zijn voornamelijk op woensdagavond en zaterdag.

Musici kunnen nu inschrijven om mee te doen aan dit uitdagende project.
Aanmeldling: KLIK HIER
Meer informatie vind je HIER

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer/

Gepubliceerd: 15 SEP 2019 - 14:38
Laatste update: 30 SEP 2019 - 08:13