Oud-voorzitter: 'CGN is verwezenlijking van een droom'

Oud-voorzitter: 'CGN is verwezenlijking van een droom'

Tijdverdrijf voor de vlaggenmeisjes in de inactieve wintermaanden. Met die gedachte bracht een stel pioniers 40 jaar geleden vanuit Amerika de indoorcompetitie voor color guard groepen naar Nederland.

Mede-oprichter en oud-voorzitter Jos Brusse woont al achttien jaar aan de andere kant van de wereld. Toch volgt hij via social media en live-stream de ontwikkelingen binnen de dans- en muzieksport in Nederland op de voet. “Voor mij is de huidige CGN de verwerkelijking van een droom”, zegt hij in een interview in KNMO Klankwijzer Magazine.

Lees het hele interview in KNMO Klankwijzer Magazine dat deze week bij alle verenigingen in de bus is gevallen. Vraag je secretaris, contactpersoon of pr-functionaris om het magazine tijdens de repetitie of training ter inzage te leggen. 

Je kunt ook een persoonlijk abonnement nemen. De kosten zijn 17,44 euro per jaar (4 uitgaven). Opgave via redactie@klankwijzer.nl

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld.

Gepubliceerd: 27 MAA 2019 - 09:20
Laatste update: 27 MAA 2019 - 18:42