Pasveer in polonaise door de tuin bij Gerard Joling

Pasveer in polonaise door de tuin bij Gerard Joling

Pasveerkorps Leeuwarden werkt mee aan het RTL 4-programma Chantals Pyjama Party. De Leeuwardse WMC-kampioen is in de eerste aflevering van de nieuwe tv-serie te zien bij Gerard Joling.

De bedoeling was eigenlijk dat Pasveer alleen zou meewerken aan de leader van het nieuwe programma van Chantal Janzen. “Maar”, zegt voorzitter Bas Hut, “er was een erg goede klik met Chantal en haar team. We zijn natuurlijk ook erg flexibel en wel veel gewend, dus werden we vervolgens gevraagd om mee te werken aan een opname van één van de afleveringen bij Gerard Joling thuis in Aalsmeer. Daar hoefden we natuurlijk niet veel moeite voor te doen. Niks was te gek tot aan een polonaise door zijn woonkamer en een boel gezelligheid in zijn tuin aan toe. Erg leuk!”

Pasveer werd begin juli benaderd door &C Media (productie/contentbedrijf van Chantal Janzen) om onderdeel te zijn van de leader voor haar nieuwe programma op RTL4. Daarvoor werden in Amsterdam opnames gemaakt. Vorige week vonden de opnames plaats bij Gerard Joling in Aalsmeer. Hut: “Iemand van het bedrijf had ons gezien bij de opening van het Love For All Festival vorig jaar november in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden met Conchita Wurst als gast. Na wat speurwerk zagen ze dat we in het verleden ook meegewerkt hebben aan de opening van de Amsterdam Arena, Groots met een zacht G van Guus Meeuwis en de eerste Vogue Fashion Night.”

Donderdag was een delegatie van het Pasveerkorps ook aanwezig bij de landelijke perspresentatie van de najaarsprogramma’s van RTL4. Hut: “Ook dat was een topdag met veel bekende Nederlanders en veel belangstelling voor wat een showband als Pasveer te bieden heeft in tv- en eventland. Weer hebben ons beste beentje voorgezet en een visitekaartje voor onze sector afgegeven. Ook leuk dat Gerard Joling belangeloos nog een promo met ons heeft opgenomen."

Chantals Pyjama Party is vanaf donderdag 5 september om 20.30 uur te zien bij RTL4. De eerste aflevering is meteen met Gerard Joling en Pasveer.

Fotocredits: Mediateam Pasveerkorpsen - Niels van Dijk

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 30 AUG 2019 - 18:23
Laatste update: 30 AUG 2019 - 19:17