PATRICIA als gastartiest bij hafabra-concerten

PATRICIA als gastartiest bij hafabra-concerten

PATRICIA deelt regelmatig het podium met zowel beroeps- als amateurorkesten. Deze maand is de Amsterdamse zangeres Artiest van de Maand bij Louis Neefs Producties. 

FOTO: MIREILLE DROSTE

PATRICIA haalde in 2018 de finale van The Voice of Holland en behoorde drie jaar later tot de finalisten van We Want More. Toen nog als Patricia van Haastrecht. Inmiddels vervolgt de zangeres haar carrière onder de naam PATRICIA.

UNIEKE GELUID
Al van jongs af aan was duidelijk dat muziek haar passie is.Met haar unieke geluid en haar vermogen om emotie en kracht in haar nummers te leggen, heeft zij zich bewezen als een van de meest veelbelovende artiesten van Nederland. PATRICIA studeerde in 2010 af aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater en volgde lessen bij onder andere Frank Sanders, Karin Bloemen, Tetske van Ossewaarde, Steven Moonen en Wil van der Meer. In dat jaar ontving zij uit handen van Simone Kleinsma de Jos Brink Genesius Penning.
Dat ze haar stem kon inzetten om mensen te bereiken werd al snel duidelijk toen ze in het 9e seizoen van The Voice of Holland (2018-2019) de jury en alle aanwezigen omver wist te blazen met haar blind audition. Haar vertolking van het nummer Rise Up haalde meer dan 10 miljoen views.

CLUBTOUR
Na The Voice of Holland gaf PATRICIA haar eerste concert voor een uitverkochte Ronda Zaal in TivoliVredenburg te Utrecht. Sindsdien toert ze door Nederland met haar eigen clubtour en treedt ze op in verschillende shows. In de finale van de talentenjacht We Want More (2021) op SBS6 eindigde ze als derde. Tijdens het Kinderprinsengrachtconcert zong zij samen met Trijntje Oosterhuis en Jamai. Ook was ze special guest tijdens de tour van de rockgroep Navarone! Bij muzieklabel Red Line bracht ze haar eerste single Thunder uit. Met haar eigen band volgde daarna de clubtour Whatever langs de grote poppodia van Nederland. PATRICIA was verder te zien in kerstuitzending van All You Need Is Love in 2017. In dat jaar won ze ook een Musicalworld-nominatie. In 2022 bracht ze de prachtige nummers Not so different en My heart uit.

REPERTOIRE
Inmiddels heeft PATRICIA ook regelmatig samengewerkt met zowel beroeps- als amateurorkesten. Louis Neefs Producties kan uit ervaring concluderen dat het fijn samenwerken is met PATRICIA. Voor optredens met harmonieën, fanfares en brassbands kan geput worden uit een divers en groot repertoire aan passende arrangementen.

Informatie
Klik voor meer informatie over een gastoptreden van PATRICIA: HIER. 

Op de foto: Zangeres PATRICIA beschikt voor concerten met blaasorkesten over een breed repertoire.

Gepubliceerd: 01 MAA 2024 - 16:08