Paul Doop benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Paul Doop benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

CGN-voorzitter Paul Doop is een van de vele vertegenwoordigers uit de amateurmuziekwereld die vandaag een koninklijke onderscheiding ontvingen.

3056 Nederlanders kregen vandaag op verschillende manieren te horen kregen dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd om hen koninklijk te onderscheiden. Vele gedecoreerden zetten zich in voor de amateurblaasmuziek. Paul Doop is in deze sector al vele jaren landelijk actief. Hij is voorzitter van Color Guard Nederland en maakt vanuit die hoedanigheid deel uit van het Algemeen Bestuur van de KNMO. Hij was onder meer spelend lid bij Don Bosco uit Rijswijk, Jubal Dordrecht en de Amerikaanse Blue Devils. Doop is al jaren de drijvende kracht achter CGN. Ook is hij actief als arrangeur, instructeur en jurylid in binnen- en buitenland. Verder is hij mede-organisator en dagvoorzitter van het jaarlijks KNMO Congres.

Ook Vera van den Meiracker-Bakker is tijdens de jaarlijkse lintjesregen benoemd tot Ridder van Oranje Nassau. Zij is vanaf de oprichting van CGN betrokken bij de organisatie. De laatste jaren vervult zij binnen deze organisatie de functie van eventcoördinator.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 24 APR 2020 - 21:10
Laatste update: 24 APR 2020 - 21:14