Paul Melman benoemd tot lid van verdienste van Adest Musica

Paul Melman benoemd tot lid van verdienste van Adest Musica

Tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben bestuur en leden van Adest Musica Sassenheim unaniem besloten de heer Paul Melman te benoemen tot lid van verdienste van Adest Musica. De heer Melman heeft zich als fotograaf/filmer op bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt voor Adest Musica.

Grote staat van Dienst
Zo’n 25 jaar geleden is de heer Melman gestart als fotograaf en videomaker door het ‘in beeld brengen’ van de drie afdelingen van Adest Musica. Beeldmateriaal op foto, VHS-band, DVD of USB-stick, ontelbare keren zijn de orkesten vastgelegd tijdens hun optredens zoals streetparades, taptoes en concerten. Zowel de muzikanten als het publiek, zagen Paul Melman allerlei posities innemen om met de camera - wel of niet op statief – mooi beeldmateriaal van de drie orkesten te schieten.

Paul was betrokken bij de sponsor- en pr-commissie en bijzonder was zijn rol bij het Wereld Muziek Concours. Steeds wist hij de beste plaats in de skybox(en) te vinden om de mooiste beelden te maken van de seniorband. Doordacht, hoog en droog (WMC!) heeft hij voor de vereniging een schat aan beeldmateriaal verzameld, te gebruiken bij bijzondere evenementen, in clubblad of voor perspublicaties. Bijzonder te noemen is het feit dat Paul niet direct het beeldmateriaal beschikbaar had. Na lang wikken, wegen, knippen en plakken was het materiaal geschikt voor de vereniging en publiciteit. Door de onvolprezen inzet van Paul is er voor de vereniging en haar leden veel waardevol beeldmateriaal beschikbaar.

Voorzitter Wim van Vliet heeft op zaterdag 15 april de oorkonde aan de heer Melman overhandigd. Een bijzondere zaterdag, ’s middags presenteerden alle orkesten zich aan het Sassenheimse publiek en werd met trots na 18 jaar de nieuwe uniformen gepresenteerd.

Op de foto: De uitreiking van de oorkonde aan de heer Paul Melman.

Tekst en foto: Aanlevering Ades Musica

Gepubliceerd: 23 APR 2023 - 08:41