PEPER IN JE OOR: kennismaking met nieuwe klanken en ritmes

Wil je wel eens ervaren hoe het is om hedendaagse muziek te spelen en te zingen? Meld je dan aan voor het festival PEPER IN JE OOR.

Zaterdag 7 maart 2020 organiseren CoMA Eindhoven en CoMA Maastricht een samenspeeldag hedendaagse muziek voor amateurs. PEPER IN JE OOR laat vocalisten en muzikanten kennismaken met nieuwe klankkleuren en ritmes, improvisatietechnieken en ongebruikelijke vormen van notatie. Voor veel muziekliefhebbers is het een ontdekking om te ervaren hoe leuk en uitdagend dat is. PEPER IN JE OOR is bedoeld voor iedereen, zowel beginners als gevorderden en op alle mogelijke instrumenten.

In muziekschool CKE in Eindhoven (vlakbij het NS-station) studeren wordt samen met de orkesten van CoMA Eindhoven en CoMA Maastricht een gloednieuw stuk in van de Engelse componiste Kate Whitley ingestudeerd dat ’s avonds wordt uitgevoerd. Verder is er een ensemble voor jongeren tot 20 jaar, zijn er workshops voor kinderen van 5 tot 12 jaar, is er een luistercursus en demonstreren drie professionals hedendaagse spel- en zangtechnieken. Meer informatie is te vinden op de websites comaeindhoven.nl en comamaastricht.nl. Aanmelden: http://comaeindhoven.nl/peperinjeoor.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 16 NOV 2019 - 19:07
Laatste update: 16 NOV 2019 - 19:29