Persi Swing Collective brengt 1104 euro bijeen voor Papageno

Persi Swing Collective brengt 1104 euro bijeen voor Papageno

De kerstkaartenactie van Persi Swing Collective uit Steenbergen voor de stichting Papageno heeft ruim 1100 euro opgeleverd. 

Kerst 2020 leek in veel opzichten een andere kerst te worden dan voorgaande jaren. Maar voor bigband Persi Swing Collective uit Steenbergen bleek kerst 2020 net zo’n warme kerst als alle andere jaren. De big band organiseerde in de maand december een kerstkaartenactie waarbij mensen een kerstkaart konden laten bezorgen bij hun geliefden. Op deze kerstkaart stond, naast een warme groet, ook een QR code die de ontvanger van de kaart toegang bood tot een speciaal voor deze gelegenheid opgenomen kerstfilmpje van de big band. De opbrengst van deze kaartenactie kwam volledig ten goede aan stichting Papageno.

Muziektherapeuten van deze stichting geven in het hele land muziektherapie aan kinderen en jongeren met een aan autisme verwante stoornis. Dat heel veel mensen dit goede doel én de big band een warm hart toedragen bleek een feit. De donatie aan Papageno is, boven verwachting, uitgekomen op het mooie bedrag van 1104,66 euro! De muzikanten van Persi bedanken iedereen voor hun bijdrage aan deze actie en hopen hun publiek snel weer live toe te mogen spelen !

Gepubliceerd: 06 JAN 2021 - 10:56