Philharmonie zuidnederland steunt Nationale Muziekloterij

Philharmonie zuidnederland steunt Nationale Muziekloterij

Niet alleen muziekverenigingen weten de Nationale Muziekloterij steeds beter te vinden, ook sponsoren dragen het initiatief een warm hart toe. En dat blijkt eens te meer, nu de loterij een wel heel grote naam in muzieklandschap mag toevoegen aan de lijst met sponsoren.

De philharmonie zuidnederland is hét symfonieorkest van Zuid-Nederland. Van grote symfonische concerten met geliefde repertoirestukken in de concertzalen, tot nieuwe concertformules op onverwachte locaties. Van eeuwenoude meesterwerken tot spannende wereldpremières, uitdagende crossovers én educatieve projecten.

Vanaf de decembertrekking stelt philharmonie zuidnederland enkele leuke prijzen ter beschikking aan de Muziekloterij: 3 maal 2 gratis entreekaarten voor een concert naar keuze te beleven vanaf de 1e rang! En gezien de reputatie van dit geweldige orkest, gaat dat een fantastische muzikale beleving worden voor de winnaars.

De Nationale Muziekloterij is dan ook meer dan trots dat philharmonie zuidnederland de Muziekloterij steunt en het gezamenlijk belang van dit initiatief toejuicht! Niet alleen omdat er zo meer leuke prijzen te winnen zijn voor deelnemers, maar vooral omdat hiermee nog meer aandacht gevestigd wordt op het belang van muziek (maken).

Maak jij deel uit van een professioneel orkest en willen jullie ook graag een bijdrage leveren aan het Muziekloterij initiatief? Neem dan contact op via info@muziekloterij.nl voor de mogelijkheden. Op de website www.muziekloterij.nl kun je meer lezen over het initiatief. Ook andere ideeën voor (prijzen)sponsoring of steun zijn van harte welkom. Samen geven we toekomst muziek!

Foto:philharmonie zuidnederland - door Simon van Boxtel.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 08 DEC 2019 - 09:12