Philips Harmonie begeleidt topartiesten bij hulde aan de zorg

Philips Harmonie begeleidt topartiesten bij hulde aan de zorg

Philips Harmonie Eindhoven begeleidt maandag 21 september in het Philips Stadion in Eindhoven tal van topartiesten tijdens een benefietavond voor de zorg.

Aan de hulde voor de zorg werken de sopraan Laetitia Gerards, oud-PSV-speler en verhalend zanger Björn van der Doelen, The Voice of Holland-deelnemers Melissa Janssen en Johnny Rosenberg (foto) en dj La Fuente belangeloos mee.Het Philips Harmonieorkest onder leiding van Matty Cillissen zorgt voor de muzikale omlijsting. Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, trapt de avond om 20.30 uur af.

Aan medewerkers van de ziekenhuizen Catharina Eindhoven, Elkerliek Helmond, Máxima Medisch Centrum Eindhoven en Veldhoven, Sint-Anna Geldrop en Bernhoven Uden worden 300 gratis kaartjes beschikbaar gesteld, die reeds allen gereserveerd zijn.

Voor een project op deze unieke locatie moeten natuurlijk kosten gemaakt worden: er wordt een podium gebouwd, licht, geluid en regie zijn essentiële onderdelen hierbij. Door de verkoop van 300 kaarten (à 25 euro) aan overige bezoekers hopen de initiatiefnemers de kosten te kunnen dekken. Ook is er een crowdfundingactie gestart om het initiatief met een donatie of de aankoop van een cd te ondersteunen.

Klik HIER voor zowel tickets als ondersteuning van de crowdfundactie.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 17 SEP 2020 - 15:03
Laatste update: 17 SEP 2020 - 15:08