Pieter Vandermeiren leidt Andels Fanfare Corps

Pieter Vandermeiren leidt Andels Fanfare Corps

Na een periode met enkele (interim)dirigenten wisselingen heeft Andels Fanfare Corps een nieuwe dirigent gevonden. Pieter Vandermeiren gaat het orkest vanaf 4 november leiden.

 

Pieter begon op negenjarige leeftijd met muziek in de muziekschool van Sint-Niklaas. Daar heeft hij vier jaar trompet gestudeerd, later schakelde hij over naar trombone. Pieter vervolgt zijn muzikale carrière met een opleiding aan het conservatorium. Daar behaalde Pieter een master uitvoerend musicus als trombonist. Vervolgens is Pieter naar het conservatorium van Tilburg gegaan en behaalde hij daar zijn master HAFA-directie. Pieter is musicus geweest in professionele orkesten in het binnen- en buitenland, o.a. het Nationaal Orkest, Brussels Philharmonic, de Vlaamse Opera en het Symfonieorkest van Vlaanderen. Op dit moment is Pieter freelance trombonist en dirigent bij verschillende orkesten, en vanaf 4 november ook dirigent bij Andels Fanfare Corps. AFC kijkt erg uit naar de samenwerking met Pieter als onze nieuwe dirigent. Samen gaan we AFC naar een hoger muzikaal niveau brengen.

Tekst: Aanlevering AFC - Foto: Facebook

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de e-paperuitgave automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer/

Gepubliceerd: 19 SEP 2019 - 13:52
Laatste update: 19 SEP 2019 - 14:11