Play en Sing In Bossche Zomernacht

Play en Sing In Bossche Zomernacht

Op 2 september van 20.00 tot 21.30 uur organiseert de Orthense Harmonie in samenwerking met De Bossche Zomernacht en andere muziekverenigingen, koren, muziekscholen en muziekdocenten een “Play and Sing In” voor de Bossche jeugd. In een poging het grootste jeugdorkest van Den Bosch te vormen, zullen zij op het Burgemeester Loeffplein drie muziekstukken instuderen en uitvoeren.  

De Orthense Harmonie is gevraagd om een activiteit te organiseren voor de Bossche Zomernacht. Op deze avond zijn veel winkels tot 23.00 uur open en is er veel vermaak voor het winkelend publiek. De Orthense Harmonie -bekend vanwege de verschillende jeugdorkesten en de uitstekende muzikale opleiding- wil met deze “Play and Sing In” een activiteit aanbieden waar alle muzikale jeugd aan mee kan doen, ongeacht het niveau.

Er is gekozen voor bekende melodieën zoals Shot Gun van George Ezra die voor de beginnende muzikantjes vereenvoudigd zijn. De muziek is te downloaden via de website van de Bossche Zomer via de link Play and Sing In i.s.m. Orthense Harmonie – De Bossche Zomer De muzikanten en zangers hoeven zich niet vooraf aan te melden en de deelname is gratis.

Gepubliceerd: 23 AUG 2022 - 08:54
Laatste update: 23 AUG 2022 - 08:59