Play-in bij Adest Musica beroepsmusici

Play-in bij Adest Musica beroepsmusici

Op zaterdagmiddag 25 februari organiseert Drum- en Showband Adest Musica uit Sassenheim een play-in. Lijkt het je geweldig om hieraan mee te doen kom dan naar deze bijzondere middag.

Je krijgt unieke masterclasses van beroepsmuzikanten Lidia Olthoff en Kobus Verheij. De middag is van 13.00 uur tot 17.00 uur in SCC ’t Onderdak, JP Gouverneurlaan in Sassenheim. Wil je meer info mail dan naar seniorband@adestmusica.nl  of bel 06-18 11 69 89. Deelname is gratis!

Even voorstellen
Lidia uit Sassenheim speelt hoorn en is afgestudeerd voor haar masteropleiding aan het conservatorium in Amsterdam. Momenteel speelt ze regelmatig bij o.a. het Koninklijk Concertgebouw Orkest, het Nederlands Philharmonisch orkest en het Radio Filharmonisch orkest. Maar ze treedt ook regelmatig op met haar vaste blaaskwintet Quintessenza.

De Brabantse Kobus studeerde 1e en 2e fase euphonium aan het conservatorium in Tilburg. Hij speelt o.a. bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Het Brabants Orkest en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Maar als solist treedt hij ook regelmatig op in binnen- en buitenland en geeft hij euphonium clinics.

Gepubliceerd: 13 FEB 2023 - 13:38
Laatste update: 13 FEB 2023 - 13:41