Play-in bij Adest Musica

Play-in bij Adest Musica

Podiumorkest Adest Brass, onderdeel van drum- en showband Adest Musica Sassenheim, houdt zondag 31 maart een play-in.

De play-in wordt georganiseerd in het clubgebouw van Adest Musica, SCC 't Onderdak aan de J.P. Gouverneurlaan 40a te Sassenheim. Omstreeks de klok van 10.00 uur is men welkom voor een bakje koffie. Na de koffie, tot 15.00 uur, wordt onder leiding van Adest Brass dirigent Marcus Kerpershoek veel leuke en uitdagende muziek gerepeteerd. De Play-In is inclusief een lunch om 13.00 uur.

Aanmelden voor de play-in kan via het e-mailadres adestbrass@adestmusica.nl. Een redelijke muzikale basis is vereist voor deelname. In de mail graag de muzikale achtergrond vermelden en met welk instrument er wordt deelgenomen. Voor deze muzikale dag vragen wij een kleine bijdrage van 7,50 euro per persoon. Voor een lunch wordt gezorgd. Na afloop is er de gelegenheid om samen met de muzikanten van Adest Musica na te praten over de dag onder het genot van een hapje en drankje.

Adest Brass van Drum- en Showband Adest Musica is in november 2016 officieel van start gegaan. Dit jongste onderdeel van de Sassenheimse vereniging is een orkest dat alleen op het podium concertmatige optredens verzorgt. Het orkest telt anno 2019 zo’n 25 muzikanten en staat onder leiding van dirigent Marcus Kerpershoek. De instrumentele bezetting komt overeen met die van de Jeugdband en Drum- en Showband. Het programma bevat lichte muziek die afkomstig is uit musicals, films en populaire muziek. En ook schuwt men een uitstapje naar (licht) klassiek georiënteerd repertoire niet. Vanzelfsprekend wordt ook marsmuziek gespeeld, want Adest Brass blijft uiteraard een onderdeel van Drum- en Showband Adest Musica!

Gepubliceerd: 13 MAA 2019 - 11:06