Play-in bij amusementsorkest Muziekenzo

Play-in bij amusementsorkest Muziekenzo

Amusementsorkest Muziekenzo houdt zaterdag 12 oktober een play-in in Buurtcentrum De Wieken in Almere-Buiten. Iedereen die muziek kan maken en het leuk vindt om een dagje samen met het orkest te repeteren en op te treden, is van harte uitgenodigd.

Muziekenzo is een amusementsorkest dat al 13 jaar met veel plezier in Almere muziek maakt. Muziekenzo bestaat uit 18 muzikanten: koperblazers, houtblazers en slagwerk.
Zij treden ongeveer 12 keer per jaar op en zijn te vinden op feesten, markten, ceremonies of openingen. Iedere vrijdagavond repeteren zij in Buurtcentrum De Inloop van 20.00 uur tot 22.00 uur aan het ‘s-Herthogenboschplein in Stedenwijk.

De play-in van 12 oktober is bedoeld voor iedereen die een blaasinstrument of slagwerkinstrument speelt. Om 10.00 uur verzamelen we in Buurtcentrum De Wieken. We repeteren samen een aantal nummers en in de loop van de middag zullen we optreden zoals Muziekenzo dat gewend is, in het centrum. Dat is ook de reden waarom er voor een repetitieruimte vlakbij het centrum gekozen is. Deelname is gratis en er wordt voor een lekkere lunch gezorgd. Inschrijven voor deze dag is noodzakelijk. U vindt het inschrijfformulier op www.muziekgroepalmere.nl. Voor meer informatie kunt u ook bellen met 06-41823652. Muziekenzo hoopt op veel aanmeldingen zodat we er een gezellige dag van maken.

Gepubliceerd: 06 SEP 2019 - 10:23
Laatste update: 06 SEP 2019 - 10:26