Play-in bij Koninklijke Rosendaalsche Kapel 

Play-in bij Koninklijke Rosendaalsche Kapel 

Op zaterdag 1 februari 2020 organiseert de Koninklijke Rosendaalsche Kapel (KRK) een play-in voor blazers en slagwerkers. Dit jaarlijks terugkerend evenement is bedoeld om kennis te maken met de vereniging, maar vooral om een dag lang met elkaar muziek te maken.

De play-in staat onder leiding van Michel Jalink en dit jaar is het thema 75 jaar bevrijding. Doe je ook mee? Een unieke ervaring om mee te spelen met een groot harmonie orkest. In 2019 deden 50 muzikanten mee.

De start is om 9.30 uur, vanaf 9.00 is er inloop met koffie en thee. De play-in vindt plaats in Het Rhedens, Kleiberglaan 1, Rozendaal. Kosten voor deelname zijn € 12,50, inclusief koffie/thee, lunch, bladmuziek en afsluitend concert. Graag contant betalen op de dag zelf.
De dag wordt afgelosten met een concert om 16.00 uur. Publiek is van harte welkom. Het slotconcert is gratis toegankelijk. De dag duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Meld je aan via http://rosendaalschekapel.nl/inschrijfformulier-play-in/ of stuur een mail naar secretariaat@rosendaalschekapel.nl. Vermeld in je bericht je naam, e-mailadres, telefoonnummer, welk instrument (en eventueel een tweede instrument) je bespeelt en welke muziek sleutel je leest.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 17 DEC 2019 - 20:26