Play-in bij Veere's Genoegen 

Play-in bij Veere's Genoegen 

Zaterdag 26 maart 2022 organiseert muziekvereniging Veere's Genoegen een play-in. De play-in staat onder leiding van dirigente Milou Antheunisse. Milou is lid en muzikante bij Veere’s Genoegen en dirigente van het harmonieorkest van de Koninklijke muziekvereniging ‘De Witte van Haemstede’ uit Burgh-Haamstede. De Play-In dient tevens ter afsluiting van de lessen die Milou heeft gevolgd bij Hardy Mertens op Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Op zaterdag 26 maart worden overdag meerdere muziekstukken ingestudeerd en aan het einde van die middag wordt de dag afgesloten met een openbaar concert. De muziekstukken die gespeeld zullen worden, zijn door Milou zelf gearrangeerd en/of gecomponeerd : o.a. muziek van de musicalfilm 'La La Land' en muziek van Elton John.

De play-in is voor muzikanten die een instrument bespelen uit fanfare- en/of harmoniebezetting op minimaal A-niveau. Na de uiterste inschrijfdatum worden de bladmuziek en de bijbehorende mp3-bestanden digitaal naar de deelnemers verzonden. De exacte locatie is op dit moment nog niet bekend, maar bevindt zich in ieder geval op Walcheren.

De play-in begint om 9.30 uur en duurt tot ca. 17.30 uur. Inschrijven is mogelijk via dit inschrijfformulier of via de website van Veere’s Genoegen www.veeresgenoegen.nl.  Inschrijven kan tot 1 maart 2022 en deelname is gratis. Voor aanvullende vragen kan contact worden opgenomen met Milou Antheunisse via m.antheunisse@hotmail.com. De play-in wordt georganiseerd volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid. Mocht de play-in op 26 maart niet door kunnen gaan door coronamaatregelen, dan wordt deze verplaatst naar een andere zaterdag.

Kijk voor meer informatie over muziekvereniging Veere’s Genoegen op www.veeresgenoegen.nl  of stuur een e-mail naar info@veeresgenoegen.nl. 

Gepubliceerd: 29 JAN 2022 - 09:35