Play-in bij Zuid-Bevelandse muziekverenigingen

Play-in bij Zuid-Bevelandse muziekverenigingen

Zuid-Beverlandse muziekverenigingen bundelen zaterdag 16 juli 2022 hun krachten voor de organisatie van een play-in. Leerling-muzikanten die minstens 1 jaar les hebben gehad kunnen zich tot 20 juni inschrijven via bevelandmaaktmuziek@gmail.com. 

De jeugd heeft de toekomst, ook binnen muziekverenigingen. Om leerling-muzikanten nog meer te enthousiasmeren voor muziek heeft een aantal muziekverenigingen uit Zuid-Beveland de krachten gebundeld. De doelstelling is om beginnende muzikanten de kans te bieden om in groter verband te kunnen musiceren, nieuwe muziekvrienden te maken en leuke activiteiten te ondernemen.

Om deze doelstelling te kunnen realiseren is er het initiatief genomen om op zaterdag 16 juli 2022 een play-in te organiseren voor leerling-muzikanten!

Het programma duurt van 10.00-14.30 uur en vindt plaats in het muziekgebouw van Ons Genoegen aan de Dijkwelseweg 1D in Kapelle. Tijdens deze dag zal er onder leiding van Petra van Antwerpen en Roos van Brakel samen gemusiceerd worden en staan er nog tal van andere gezellige activiteiten op de planning. Alles onder het motto: samen muziek maken is veel leuker dan alleen!

Om 14.15 uur zal de dag afgesloten worden met een prachtig concert en zijn ouders, vrienden en familie van harte welkom om te komen luisteren naar het resultaat van deze dag.

Dus ben je een leerling-muzikant die minstens 1 jaar les heeft gehad? En speel je een blaasinstrument dat in een harmonie, fanfare of brassband thuishoort? Of speel je slagwerk of blokfluit? Dan zijn we op zoek naar jou!

Leuke bijkomstigheid is dat deelname aan deze dag gratis is en er voor eten en drinken wordt gezorgd.

Voor meer informatie kan je terecht op www.bevelandmaaktmuziek.nl.  Inschrijven voor dit evenement is mogelijk tot 20 juni 2022. Heb je nog vragen? Mail dan naar bevelandmaaktmuziek@gmail.com.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de volgende muziekverenigingen: Con Affezzione uit Kwadendamme, Con Amore uit Hoedekenskerke, EMM uit Kruiningen, Euterpe uit Heinkenszand, Excelsior uit ’s Heer Arendskerke, Jonge Kracht uit Kapelle, Mozart uit Yerseke, OKK uit Wemeldinge, Ons Genoegen uit Kapelle en Scheldegalm uit Hansweert. Natuurlijk hopen we dat alle deelnemers zo enthousiast zijn dat dit initiatief navolging krijgt en meerdere keren per jaar op de agenda komt te staan.

Gepubliceerd: 07 JUN 2022 - 07:50