Play-in en workshop met trompettist Theo Wolters

Play-in en workshop met trompettist Theo Wolters

Muziekvereniging Valuas uit Venlo organiseert op zaterdag 29 juni in Ut Tref in Venlo-Zuid (Hendrikxstraat 17) een play-In voor koperblazers, met koperworkshop, repetities en een afsluitend concert. Voor iedereen die houdt van de sound van koperblazers!

Speel(de) je een blaasinstrument met ventielen of schuif en heb je minimaal niveau A? Wil je meer uit je instrument halen, een dag met koperblazers doorbrengen of de unieke brassbandsound ervaren? Vind je het gewoon leuk om een keer mee te spelen?

Tijdens de play-In wordt een workshop verzorgd door trompettist Theo Wolters. In de middag worden enkele stukken (lichte/populaire muziek) gerepeteerd o.l.v. dirigenten Henk Mertens en Theo Wolters. Afsluiting vindt plaats met een presentatieconcert van alle deelnemers samen met de brassband van MV Valuas. Als ultieme toevoeging aan deze dag vol met aandacht voor koperblazers, zal ook Brassband Merum een concert geven. Deze brassband uit Roermond kent vele hoogtepunten waaronder landskampioenschappen en een 2e plaats op het WMC te Kerkrade. Samen vertegenwoordigen de twee brassbands bijna de helft van het totale aantal brassbands in Limburg. Zeer bijzonder dus!

Er wordt een bijdrage gevraagd van €15,- per persoon voor de hele play-In dag (incl. workshop, lunch en repetities), het concert en een eventueel leeninstrument.

Interesse? Inschrijven kan tot en met 8 juni. Het inschrijfformulier is te vinden via www.mvvaluas.nl.

Gepubliceerd: 16 MEI 2019 - 07:58
Laatste update: 16 MEI 2019 - 08:01