Play-in gericht op lichte muziek met Patrick Curfs

Play-in gericht op lichte muziek met Patrick Curfs

Topdirigent Patrick Curfs van het Orkest Koninklijke Luchtmacht komt op zaterdag 13 juli naar Kampen voor een spetterende HaFaBra-dag bij kunstencentrum Quintus. Blazers en percussionisten (vanaf B-niveau) uit het hele land zijn welkom om deel te nemen, individueel of als muziekvereniging (harmonie, fanfare of brassband). Onder leiding van Curfs vormen ze samen één groot orkest! Aanmelden kan tot 1 juli.

PROGRAMMA
Tijdens de HaFaBra-dag bij Quintus zal gastdirigent Patrick Curfs zijn expertise delen op het gebied van lichte muziek. Samen met hem en onze eigen docenten gaan we actief aan de slag. We repeteren gezamenlijk en in secties en werken aan stukken die Patrick speciaal voor deze gelegenheid heeft meegebracht. Je krijgt de gelegenheid om van tevoren thuis te oefenen met bladmuziek. Let op: je kunt deelnemen vanaf tenminste B-niveau.

OOK VOOR VERENIGINGEN
De HaFaBra-dag begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en eindigt om 15.00 uur met een concert voor familie, vrienden en belangstellenden. Deelname als individuele muzikant kost 10 euro (voor Quintusleerlingen gratis). Tip: muziekverenigingen kunnen voor een vast bedrag van 75 euro met een onbeperkt aantal leden deelnemen. Deze HaFaBra-dag wordt georganiseerd i.s.m. Thomas Orkest Zwolle.

OVER PATRICK CURFS
Het Orkest Koninklijke Luchtmacht is één van de drie militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. Het speelt tijdens concerten vooral popmuziek, jazz en filmmuziek, regelmatig met gastartiesten. Dirigent Patrick Curfs (1972) rondde de studies saxofoon in de richtingen klassieke en lichte muziek cum laude af. Ruim 20 jaar speelde hij als solist en lead-altsaxofonist bij het Orkest Koninklijke Luchtmacht. Sinds 1 januari 2020 is hij er chef-dirigent.

Praktisch
Hafabra-dag met Patrick Curfs | zaterdag 13 juli, 10.00 uur | Quintus Kampen | Klik voor opgave (voor 1 juli) HIER.

Gepubliceerd: 14 JUN 2024 - 15:36
Laatste update: 14 JUN 2024 - 15:38