Play-in in Stompwijk met Bert Appermont

Play-in in Stompwijk met Bert Appermont

Zaterdag 7 oktober 2023 organiseert Fanfare Juliana uit Stompwijk een play-in. De bekende Belgische HaFaBra-componist Bert Appermont is bereid gevonden om het orkest-voor-een-dag muzikaal te leiden.

Bert Appermont, werd geboren in Bilzen, België, op 27 december 1973. Als componist schreef hij twee musicals, twee symfonieën, een opera en een oratorium en meer dan 100 stukken voor blaasorkest, koor en symfonieorkest. In 2006 won zijn compositie Fantasia per la Vita e la Morte de eerste prijs in de prestigieuze compositiewedstrijd van Torrevieja, Spanje. Hij heeft een opmerkelijke reputatie opgebouwd als dirigent. Hij dirigeerde gerenommeerde orkesten zoals het Tokyo Kosei Wind Orchestra, de Feroci Philharmonic Winds (Bangkok), The Royal Symphonic Band of The Belgian Air Force, de Willem Friso Military Band en de Danish Concert Band.

Doe je mee?
Ben je enthousiast geworden en heb je zin om mee te doen? Onze play-in staat open voor alle muzikanten uit de reguliere fanfare- en/of harmoniebezetting en vanaf muzikaal HaFaBra-niveau B. We streven naar een evenwichtige bezetting van het orkest, dus schrijf je snel in om teleurstelling te voorkomen, omdat jouw sectie al vol is (je kunt eventueel een alternatief instrument opgeven).

De play-in wordt gehouden op zaterdag 7 oktober 2023. Aanvang 9.30 uur. De dag wordt afgesloten met een concert, aanvang circa 16.30 uur, dat voor iedereen vrij toegankelijk is.

De kosten voor deze dag zijn 25,00 euro. Dit is inclusief een compleet verzorgde lunch en koffie of thee bij aanvang. Overige drankjes en koffie en thee gedurende de dag zijn voor eigen rekening. De inschrijving is definitief als het inschrijfgeld is overgemaakt (zie details op het inschrijfformulier). Na inschrijving en betaling krijg je van ons via de mail nadere informatie.

Mee doen, vul dan het inschrijfformulier in: klik HIER.

Gepubliceerd: 15 AUG 2023 - 08:25
Laatste update: 15 AUG 2023 - 11:08