Play-in in teken van musicalmuziek en luisterhouding

Play-in in teken van musicalmuziek en luisterhouding

Vind je het leuk om met nieuwe muzikanten om je heen musicalwerken in te studeren en 's avonds uit te voeren? Muziekvereniging Kunst en Volharding uit Beuningen houdt zaterdag 18 april een Musical Play-in waarbij het accent op het creëren van een goede luisterhouding ligt.

Muziekvereniging Kunst en Volharding nodigt muzikanten die een fanfareinstrument bespelen en slagwerkers van harte uit om zich in te schrijven voor deze speel- en studiedag. Op zaterdagmiddag 18 april en in het begin van de avond wordt intensief gerepeteerd aan een drietal ‘serieuze’ musicalstukken. Herkenbare werken waarin het fanfaregeluid goed tot zijn recht komt. De muzikale leiding is in handen van dirigent Sjef de Kort. Zijn specialiteit en tevens thema van de dag is het creëren van een luisterhouding bij de muzikanten zodat goed samenspel ontstaat, waardoor er een homogene klank én een muzikale eenheid kan worden bereikt. 

Deze dag biedt je niet alleen de kans om met nieuwe muzikanten samen te spelen, maar ook om écht te werken aan een muziekstuk en gezamenlijk toe te werken naar een mooi afsluitend concert voor publiek. Schrijf je in en ervaar hoe leuk het is om samen, in een groot orkest, muziek te maken! Na inschrijving ontvang je een link naar de bladmuziek, zodat je de stukken van tevoren thuis goed kunt oefenen.

De play-in vindt plaats te Beuningen (Gld). Vóór 1 maart 2020 ontvangen we graag het inschrijfformulier. De kosten van deelname à €15,- zijn inclusief een versnapering, avondmaaltijd en afsluitend concert. Het concert begint om 19:30 uur.

Inschrijven kan eenvoudig door het formulier in te vullen: kenvbeuningen.nl/inschrijving-play-in. 

Meer informatie is te verkrijgen via een mail naar play-in@kenvbeuningen.nl.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 10 JAN 2020 - 19:23
Laatste update: 10 JAN 2020 - 19:31