Play-in met filmmuziek bij Soli Driehuis

Play-in met filmmuziek bij Soli Driehuis

Zaterdag 7 mei houdt muziekvereniging Soli Santpoort een Filmmuziek Play-In. De filmmuziek is vrolijk, herkenbaar en een feest om samen te spelen.

Tijdens deze dag zullen muzikanten uit het hele land een groot harmonieorkest vormen.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Henk Veldt en er wordt een gevarieerd filmmuziek repertoire ingestudeerd.

Gedurende de dag wordt voor eten en drinken gezorgd en ’s avonds wordt de repetitie afgesloten met een concert. Dit concert is gratis toegankelijk is voor publiek!

Het gaat een unieke, gezellige, muzikale dag worden. 
De deelname bedraagt €17,50, dit is inclusief koffie & thee, lunch én avondeten. Het belooft een leuke, gezellige, muzikale en leerzame dag te worden.

Locatie:
De locatie van de repetitie en het concert betreft het gebouw van muziekvereniging Soli, te Driehuis. Adres: Kerkpad 83, 2071 CH Santpoort-Noord. Voor meer informatie over de routebeschrijvingen zie: https://www.soli.nl/vereniging/muziekcentrum 

Aanmelden
Klik op https://forms.gle/UB9ExKDraTEXStGP9 om u aan te melden voor de Filmmuziek Play-In 2022, u wordt doorverwezen naar een inschrijfformulier. Na de aanmelding krijgt u een bevestiging via de e-mail.

Ervaring muzikanten
Van de muzikant wordt verwacht dat ze gewend zijn samen te spelen met andere muzikanten en/ of een HaFaBra niveau A bezit.

Informatie voor deelnemers
Kleding
Een wit overhemd of een wit T-shirt met een blauwe spijkerbroek tijdens het concert. Er is mogelijkheid om bij Soli om te kleden.

Eten en drinken
Er is gratis koffie en thee (frisdrank tegen betaling). Daarnaast wordt er lunch en warm eten verzorgd.

Parkeren
Bij het Soli-muziekcentrum is er (beperkte) ruimte voor de muzikanten om te parkeren. Daarnaast is het mogelijk om bij het station Driehuis te parkeren, deze locatie bevindt naast het Soli-muziekcentrum.

Contact
Mocht u vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet om te mailen naar het volgende e-mailadres: play-inn@soli.nl. 

Gepubliceerd: 14 MAA 2022 - 08:18