Play-in voor fanfarebezetting met Peter Kleine Schaars

Play-in voor fanfarebezetting met Peter Kleine Schaars

Fanfare Oranje Dokkum houdt zaterdag 25 maart een play-in. Bespeel je een instrument dat past in de fanfarebezetting, dan is dit en mooie kans om te kijken of je het leuk vindt om met fanfare Oranje mee te spelen.

Onder leiding van gastdirigent Peter Kleine Schaars worden enkele werken ingestudeerd. Onder meer een door Peter Kleine Schaars geschreven nieuwe compositie zal voor de eerste keer worden uitgevoerd. Een heuse première dus.

Als trombonist, componist en voormalig dirigent van de Marinierskapel der Koninklijke Marine is Peter Kleine Schaars een bekende naam in de wereld van de muziek.
Naast dirigent van het Politieorkest en Gruno Postharmonie Groningen is hij chef-dirigent van orkest Koninklijke Marechaussee, een van de weinige beroepsfanfareorkesten in de wereld.

De play-in wordt gehouden in Sporthal de Doelstien te Dokkum en begint om 10.00 uur. De dag wordt rond 16.00 uur met de uitvoering van het ingestudeerde repertoire. Koperblazers, saxofonisten en slagwerkers zijn van harte welkom. Heb je een poosje niet gespeeld of heb je momenteel geen instrument? Neem contact op via playin.oranje@gmail.com. 

Doe je mee? Opgeven voor 25 februari. Mail naar playin.oranje@gmail.com en je krijgt het aanmeldformulier toegestuurd. Of kijk op www.Oranjedokkum.nl 

Gepubliceerd: 07 FEB 2023 - 09:33
Laatste update: 07 FEB 2023 - 09:45