Play-ins gericht op jeugd in IJlst en Dordrecht

Play-ins gericht op jeugd in IJlst en Dordrecht

Play-ins zijn er in overvloed. Maar play-ins specifiek gericht op hafabra-leerlingen op A- en B-niveau zijn dun gezaaid. Terwijl het juist op die leeftijd belangrijk is om kinderen samen te laten spelen. Jeugdcoach, inspirator en componist Ivo Kouwenhoven (foto) wil daar verandering in brengen. Hij vertelt waarom.

“Met de Himalaya Music Jeugd Play-ins wil ik kinderen in Nederland en België een podium, een muzikale ervaring en een muzikale herinnering bieden. Ook krijgen jonge talentvolle dirigenten de mogelijkheid om ervaring op te doen in het leiden van jeugd play-ins. Na mijn eerdere oproep voor geschikte locaties hebben diverse muziekvereniging uit heel het land zich spontaan gemeld om te helpen mijn missie voor het kind en zijn instrument waar te maken. Ik hoop dat mijn jeugd play-ins mogen bijdragen om kinderen enthousiast te houden voor muziek.”

De volgende data zijn bekend: 27 december in IJlst (Friesland) en 25 februari in Dordrecht (Zuid-Holland). Speel je op A of B niveau en ben je onder de 18 meld je dan aan via www.hmjpi.nl. Kinderen kunnen zich individueel aanmelden, maar het is ook mogelijk om als jeugdorkest in te schrijven.

Gepubliceerd: 15 NOV 2022 - 08:03
Laatste update: 15 NOV 2022 - 08:08