Poldergala met de Marinierskapel in Emmeloord

Poldergala met de Marinierskapel in Emmeloord

Cultuurbedrijf Noordoostpolder en Philadelphia Zorg organiseren op zaterdag 25 november in Theater ’t Voorhuys in Emmeloord het Poldergala: een avond vol muziek, zang en dans!

Solisten, muziek- en dansgroepen treden op onder begeleiding van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Er is met de solisten en groepen, bestaand uit mensen met en zonder beperking, een zeer afwisselend programma samengesteld.
Er zijn optredens van het schoolkoor van De Klimboom, de dansgroep van De Zonnebloem, Flevo Brass Slag & Vlag, FlevoSticks en verschillende solisten. Het Poldergala draagt zo graag bij aan een meer inclusieve samenleving in de gemeente Noordoostpolder.

In de aanloop naar het Poldergala heeft vakdocent muziek Lise Roetman op SBO De Klimboom een muziektraject gegeven aan 20 leerlingen van de Klimboom. In de muzieklessen leerden de kinderen een aantal basisvaardigheden, werden talenten ontdekt en werkten ze gezamenlijk toe naar het optreden. Deze lessen waren niet alleen heel erg leerzaam en leuk, maar hebben voor de school tevens een stimulerende werking gehad om ook na het Poldergala actief met muziek bezig te blijven.

Poldergala | zaterdag 25 november, 20.00 uur | Theater ’t Voorhuys Emmeloord | kaarten aan de kassa of online via https://www.theater-voorhuys.nl/agenda/poldergala 

Op de foto: Het Poldergala draagt bij aan een inclusieve samenleving.

Gepubliceerd: 20 NOV 2023 - 15:30