Poll: Vind je toetsing van het muzikale peil zinvol?

Poll: Vind je toetsing van het muzikale peil zinvol?

Nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer heeft op zijn Facebookpagina een nieuwe poll geopend. Dit keer gaat het om de vraag of je toetsing van de muzikale kwaliteit van muziekverenigingen zinvol vindt? 

Een regulier concertconcours (we bedoelen dus geen kampioenswedstrijd) is in eerste aanleg een middel om het muzikale peil van een orkest te toetsen en om de kwaliteit van de blaasmuziek in zijn algemeen te ontwikkelen. Het niveau van de huidige blaasmuziek is voor een belangrijk deel te danken aan de concoursen.

Los van of je orkest al dan niet aan concoursen meedoet en of je allerlei bezwaren hebt tegen het huidige systeem: vind je een vorm van toetsing nog steeds zinvol of zeg je: 'nee, dit doel is achterhaald, laat ons lekker zelf spelen'?

Doe mee aan deze publiekspeiling: KLIK HIER

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 14 NOV 2019 - 08:22
Laatste update: 18 NOV 2019 - 15:21