Portretconcert Perry Hoogendijk met korting voor lezers Klankwijzer

Portretconcert Perry Hoogendijk met korting voor lezers Klankwijzer

Een avontuurlijk Close-up portretconcert rondom Perry Hoogendijk, de tubaïst van het Concertgebouworkest. Lezers van KNMO Klankwijzer krijgen 50 procent korting op de reguliere toegangsprijs.

Close-up
Al jaren spelen musici van het Concertgebouworkest zelf samengestelde programma’s in de Kleine Zaal. De intieme Close-up kamermuziekconcerten worden georganiseerd door de Vrienden van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. Deze concerten zijn eenmalig, en nergens anders te horen!

Op donderdag 23 juni organiseren we een Close-upconcert in onze Kleine Zaal met de tubaïst van het Concertgebouworkest: Perry Hoogendijk. In dit Close-up-concert staat de tuba in het centrum van de belangstelling.

Solotubaïst Perry Hoogendijk voert met zeven collega’s van het Concertgebouworkest een spannend programma uit met veel werken die u vast nog nooit hoorde. Gedragen barokmuziek van Johann Ernst Galliard wordt gevolgd door een virtuoos modern werk over een trol en het evocatieve Landskap van Lundquist voor tuba, piano en strijkers. Perry Hoogendijks collega, contrabassist Rob Dirksen, componeerde het solowerk The Tube. In GRAB IT! van Jacob ter Veldhuis (JacobTV) gaat de tuba een muzikaal duel aan met de stemmen van ter dood veroordeelden gevangenen. Het concert besluit uitbundig met Daniel Schnyders jazzy Zoom in.

Programma
Galliard: Sonate nr. 5 in d
Forbes: The Grumpy Troll
Lundquist: Landskap
Dirksen: The Tube
JacobTV: GRAB IT!
Schnyder: Zoom in

Musici
Perry Hoogendijk: tuba
Jelena Ristic: viool
Marleen Asberg: viool
Martina Forni: altviool
Maartje-Maria den Herder: cello
Rob Dirksen: contrabas
Jeroen Bal: piano
Bence Major: slagwerk

Bestel hier je kaarten met 50 procent korting
• Klik: HIER
• Klik op ‘bestel kaarten’
• Kies je stoel
• Klik op ‘doorgaan’
• Klik op ‘voeg toe aan winkelmandje’
• Log in, maak een account aan of bestel zonder account
• Vul de kortingscode VV22050650 in in het invulveld onder ‘Uw gegevens’

Gepubliceerd: 24 MEI 2022 - 16:51
Laatste update: 26 MEI 2022 - 15:35